/logo.png

FAQ


Defekt Harddisk, eller andet datamedie ?

Få en gratis diagnose, hvorefter vi kan oplyse dig om hvorvidt dine data kan reddes, og til hvilken pris.
Vi redder 80% af alt vi får in her hos os selv. Nogle opgaver kræver yderligere specialudstyr/kunnen, dertil anvender vi partnere over hele verden. Priser på dataredning er nogle steder standardpriser. Det anvender vi ikke fordi vi synes at man skal have den rigtige pris, den der modsvarer den indsats, der skal til at redde jeres data. Derfor laver vi gratis analyse, således at i får opgaven løst til den rigtige pris. 

Opgaver vi ikke løser i vort eget værksted, sendes efter aftale med jer, til den af vore teknikpartnere, der er bedst til at løse netop Jeres medies problem.  Vi har partnere i hele verden – De fleste clean-room opgaver løses i vores clean-room i UK, som redder mere end 90% af de opgaver vi sender den vej. Derudover løses forskelligartede andre elektroniske problematikker i specialværksteder i DK, Polen og enkelte helt specielle opgaver løses i Californien(Tape-recovery) og i Sydkorea (Specielle SSD typer). Når vi videresender, forsikrer vores fragt til mediets pris i tilfælde af bortkomst – Hvis anden yderligere forsikring ønskes, skal det aftales og betales separat.

Fortrolighedsgaranti:

Quattro, partnere og medarbejdere er underlagt tavshedspligt. Jeres kontaktdata, samt al information vi måtte komme i kontakt med under redningen af Jeres data, eller ved rådgivning, bliver under ingen omstændigheder videregivet til trediepart.
 

Vores adresse

Quattro Data Recovery 
Hjulebækvej 2
4160 Herlufmagle
CVR: 21187631

Find os

kontakt os

Vagttelefon: (+45) 4076 4242
Send os en e-mail
Gratis forhåndsvurdering

Følg os på sociale medier

/facebook.png /linkedin.png

Åbningstider:

Vi har næsten altid åben 24/7